Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Rullegardiner Aalborg

Bestil gardinbus her

Rullegardinet - en ægte klassiker

Rullegardinet har en lang og succesrig historie i de danske hjem og på vores arbejdspladser. Det skyldes, at rullegardinet er en ret genial løsning i al sin enkelhed. Mål vinduet op, køb et rullegardin der passer til, sæt det op og så har du en fin og nem måde at skærme for solen og nysgerrige blikke.

Samtidig dækker et rullegardin perfekt for vinduet hvér gang; her er ikke nogen utilsigtede folder i enderne eller der, hvor to gardiner mødes, som lukker sol eller en gadelampes lys ind. Og så er det jo bare nemt at køre gardinet op og ned med fjedermekanismen eller en kæde eller en snor i siden – eller hvis det er mere avanceret med en motor og en fjernbetjening.

Gardinbus-aalborg.dk - Rullegardin

Er du interesseret i at få rullegardiner, er det altid en god idé at få besøg af en dygtig konsulent og gardinbussen, så I sammen kan kigge på udvalget og mulighederne i lige præcis dit hjem, og til slut kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få rullegardiner i din bolig.

Rullegardiner fås endvidere i et væld af designs og materialer lige fra bambus rullegardiner over rullegardiner i genbrugsmaterialer til rullegardiner i de flotteste luksusmaterialer. Så du kan helt sikkert finde et rullegardin, som passer hjemme hos dig, uanset om det skal være lystætte rullegardiner til mørklægning, eller om de skal være semi-transparente eller helt transparente.
Bestil besøg af en gardinhus her

Rullegardiner passer overalt

Nye rullegardiner

Rullegardiner har som udgangspunkt de samme mål som de mest brugte vinduer i danske hjem, og det er derfor ganske nemt at købe nye rullegardiner for de fleste, for der er rigtig mange muligheder, når det kommer til valg af stoffer, mekanik og mønstre.

Skråvinduer og Skråvæg

Til de skrå vinduer, som sidder i taget eller en anden skråvæg, er rullegardiner også det oplagte valg, for med en liste i hver side af karmen holdes rullegardinet flot på plads, selvom vinduet skråner, og det kan ikke rigtig opnås så elegant på andre måder end med et rullegardin.

Specielle størrelser

Har du mere specielle størrelser vinduer i din bolig, skal du dog ikke fortvivle, for med gardinbussens kompetente fagfolks hjælp er det naturligvis også muligt at få rullegardiner på mål. Og det er slet ikke så dyrt at få opmålte rullegardiner, som du måske går og tror, så du skulle give gardinbussen en chance og få et uforpligtende tilbud.

Lystætte rullegardiner med mørklægning eller vil I gerne kunne kigge ud?

Næst efter valget af materiale, farve og eventuelt mønster er det næste, der skal tages stilling til, om rullegardinet skal være helt lystæt og lukke fuldstændig af for lyset og verden udenfor, eller om der skal være mulighed for at kigge ud – og ind – gennem et transparent eller semi-transparent rullegardin.
Du kan muligvis huske de tidligere så populære bambus rullegardiner, der aldrig var helt lystætte, da deres naturlige uregelmæssighed gjorde det muligt at få lidt sol igennem det og måske også et nysgerrigt blik både den ene og den anden vej. Så simpelt er valget heldigvis ikke længere, for ved hjælp af moderne vævningsmetoder, kan du få et rullegardin, som man kan se meget eller noget igennem begge veje fra med et såkaldt transparent eller et semi-transparent rullegardin, der i nogen grad dæmper lysindfaldet, men som stadig giver mulighed for at følge med i livet udenfor jeres vinduer.

Alternativet til de transparente modeller er de lystætte rullegardiner med mørklægningsegenskaber. De lukker alt lys helt ude og er derfor meget populære i soveværelset hos både børn og voksne.

Moderne rullegardiner

Rullegardiner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvad koster rullegardiner?

Som med ganske almindelige gardiner afhænger prisen på rullegardiner af, hvilke materialer du vælger, og om rullegardinet skal være klassisk i sin opbygning eller med mere moderne teknologier.

Når det er sagt, er det naturligvis muligt at få tilbud på den billigst mulige løsning fra gardinbussens altid hjælpsomme fagfolk, når de kommer hjem til dig for en uforpligtende snak

Hvordan forkorter man rullegardiner?

Det er helt afgørende, hvilket materiale rullegardinet er fremstillet i, og på hvilken måde den nederste liste er monteret, for hvordan det skal forkortes. Kan du nemt gennemskue begge disse spørgsmål, bør du ikke have nogle problemer med at forkorte rullegardinet og lave en ny, pæn afslutning.

Hvis det ser avanceret ud, bør du nok kontakte mere professionel hjælp.

Hvordan skal rullegardiner hænge?

Det vigtigste at være opmærksom på, når der skal hænges rullegardiner op, er, at de hænger lige altså helt vandret. Det sikrer nemlig, at gardinet ruller rigtigt op på plads hver gang og ikke ruller skævt.

Alle disse spørgsmål samt andre du eventuelt måtte have, kan uden tvivl besvares af gardinbussens erfarne konsulent.

Hvordan skal rullegardiner vende?

Hvis der er mønster eller en pæn side på rullegardinet, skal det vende indad i rummet, så man selv får fornøjelse af den pæne side.

Moderne rullegardiner er smarte

En cylinder i toppen af vinduet med en fjedermekanisme eller en snor eller en kæde i den ene side til at rulle gardinet op eller ned. Sådan kender de fleste af os rullegardinet, som det har kunnet købes i mange år, men i de senere år er der kommet flere smarte innovationer til.

For nogle år siden kom muligheden for at få elektriske rullegardiner, der kan styres med knapper eller en fjernbetjening, og for nylig kom så en anden virkelig innovativ teknik, der har gjort rullegardinet endnu mere attraktivt.

I stedet for at skulle hive i en snor eller en kæde, kan nogle af de mest moderne rullegardiner nu placeres i den rigtige indstilling ved blot at tage fat i listen i bunden af gardinet og så køres op eller ned. Det er meget brugervenligt og så nemt at bruge, at selv mindre børn kan gøre det.

Book en gardinbus og bliv præsenteret for alle mulighederne.

Bestil besøg af en gardinhus her
menuchevron-downcross-circle