Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Foldegardiner Aalborg

Bestil gardinbus her

Foldegardiner Aalborg

Foldegardiner er i al deres enkelhed nogle af de mest stemningsskabende gardiner, du kan anskaffe dig til dit hjem. De kan fremkalde en usædvanligt let og afslappet atmosfære i de rum, de bliver sat op i og være med til at bløde sollyset op og skabe en skøn stemning af varme og hygge.

Gardinbus-aalborg.dk - Foldegardiner

Gardinbussens mål er altid at opfylde dine ønsker og behov omkring dine nye gardiner, så alle værelser i dit hjem vil fremstå som den bedst mulige udgave af sig selv, og din bolig bliver din families velfortjente oase.
Bestil besøg af en gardinhus her

Foldegardiner er for alle

Materiale og egenskaber

Foldegardiner i hør eller en lys bomuldsvævning er gode til at skabe en sydlandsk stemning, fordi deres semi-transparente egenskaber skærmer godt mod solens hårde stråler, mens de stadig lukker tilpas meget lys ind til, at du kan nyde dagslyset uden at blive blændet eller bagt om sommeren, når solen virkelig har magt.

Mørklægning

Er du mere på udkig efter foldegardiner til mørklægning, kan det også lade sig gøre, da et tykkere stof godt kan bruges som mørklægningsgardin til at holde alle solens eller gadebelysningens stråler ude, og da foldegardinet kan foldes op ved at hive i en snor eller en kæde, vil det stadig se hyggeligt og pænt ud i værelset.

Uanede muligheder

Fordi foldegardiner kan laves af ganske almindeligt stof, er der nærmest uanede muligheder, når det kommer til farver, mønstre, vævninger og stoftyper. Det betyder, at du kan få de mest farverige og spraglede foldegardiner, hvis det er det, du ønsker til dit hjem, og du kan også vælge nogle diskrete farver og mønstre, som ikke tiltrækker sig opmærksomhed, eller du kan kombinere det farvede med det diskrete gennem hele din bolig – kun fantasien sætter grænser.

Foldegardiner efter mål til at matche din indretning

Foldegardiner er meget alsidige og kan således være meget stringente og stilfulde, hvis det er det, du ønsker, mens de også kan være bløde og spraglede, hvis det mere er dig.
De kan også med held kombineres med andre gardintyper, så du for eksempel hænger et lyst og semi-transparent foldegardin op i vinduesrammen og sætter et almindeligt gardin op foran det i et tykkere eller farvet stof. På den måde kan du vælge at lukke masser af blødt lys ind, når det passer dig, og lukke helt af for lyset når du vil have det mørkt. Og uanset om solen skinner eller ej, vil gardin-sammensætningen se godt ud, som den hænger der med de to gardiner til at komplimentere hinanden.
Da foldegardiner kan fremstilles efter mål, er de også oplagte foran en glasdør eller vinduer med unormale mål, og de kan derfor redde dig ud af et penibelt indretningsproblem, hvis du har svært ved at finde den helt rigtige løsning.

Bestil et besøg af gardinbussen nu.

Det enorme udvalg af foldegardiner er en fordel, hvis du ved, hvad du gerne vil have, men det kan selvfølgelig også være med til at gøre opgaven med at vælge dine nye foldegardiner helt uoverskuelig. Men så er det jo godt, at gardinbussens entusiastiske fagfolk står klar til at guide dig igennem junglen af muligheder, så I sammen kan finde de helt rigtige foldegardiner til din stil. Og det foregår i løbet af et hyggeligt og inspirerende møde hjemme hos dig.

Når du får besøg af gardinbussens konsulent, kan du få svar på alle dine spørgsmål, og du vil højst sandsynligt blive gjort opmærksom på endnu flere muligheder og problemløsninger, end du selv havde forestillet dig på forhånd. Så tøv ikke - lad gardinbussen komme og inspirere dig

Foldegardiner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvordan vaskes foldegardiner?

På grund af den specielle måde foldegardiner er bygget op på, kan de ikke vaskes i en vaskemaskine. Du kan derimod med held holde dem friske og støvfri til hverdag med en støvekost eller hænge dem udenfor til en gennemluftning, så eventuelt støv og tørt snavs kan blive blæst væk naturligt.

De fleste stoftyper kan herudover godt klare en opvredet klud, hvis der er kommet en plet på foldegardinet, men hvis gardinerne er blevet meget beskidte, anbefaler vi at aflevere dem til os, så vi kan give dem den store behandling på en forsvarlig måde.

Hvordan laver man foldegardiner?

Foldegardiner er sådan set ganske simpelt opbygget, og du kan godt selv købe et liftgardinsystem med tilhørende liftbånd og kaste dig ud i det, hvis du er dygtig til gør-det-selv opgaver og håndarbejde. Hvis du derimod ikke har den store erfaring med større sy-selv projekter, så kan fejl og mislykkede forsøg hurtigt gøre det dyrere at forsøge selv end at købe foldegardinerne skræddersyede fra os.

Hvad koster foldegardiner?

Foldegardiner er et forholdsvist simpelt gardin, som hverken er særlig svært at montere eller ressourcekrævende at fremstille. Derfor er startprisen heller ikke specielt høj. Hvis du skal have mange foldegardiner i eksklusive stoffer og måske også til nogle vinduer med skæve mål, så bliver prisen naturligvis også derefter, men som udgangspunkt starter vi ikke i den høje ende.

Vælger du at få besøg af gardinbussens erfarne fagfolk, kan vi love dig, at vi nok skal finde nogle foldegardiner, som du bliver glad for, og som også passer til dit budget.

Bestil et besøg fra gardinbussen

Du er meget velkommen til at booke en gardinbus og få præsenteret alle de tilgængelige muligheder, der vil passe til din bolig. Gardinbussens erfarne fagfolk vil meget gerne guide dig på vej, måle dine vinduer op og til slut komme med et helt gratis og uforpligtende tilbud på specielt tilpassede plisségardiner på mål, som du efterfølgende kan tænke over i ro og mag uden pres fra en sælger

Bestil besøg af en gardinhus her
menuchevron-downcross-circle