Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Gardinbus Hasseris

Bestil gardinbus her
Gardinbus aalborg svenstrup

Nye gardiner i Hasseris

Bor du i det dejlige og populære Hasseris fortjener dit hus nogle flotte smagfulde gardiner. Bestil et besøg fra gardinbus Hasseris, og vi hjælper dig med at gøre dit gardinprojekt meget lettere og mere overskueligt. Med et besøg af gardinbussen, får du besøg af en erfaren og kompetent gardinekspert, til dit hjem, når det passer dig. Du får fremvist vareprøver, får målt op og får råd og vejledning - helt gratis og uforpligtende.

Gardinbus-aalborg.dk - gardinbussen i Hasseris

Det er nemt og uforpligtende at få besøg af en gardinbus i Hasseris med vores gardinbus service. Så vent ikke med at booke et gratis og
uforpligtende besøg, hvor en erfaren konsulent kommer hjem til dig, så I i fællesskab kan optimere din
boligindretning.
Bestil besøg af en gardinhus her

Nye gardiner i Hasseris

Med et besøg fra gardinbus Gug bliver projektet med at få nye gardiner utrolig meget lettere og mere overskueligt. Når du bestiller en gardinbus, kommer der en erfaren og kompetent person hjem til dig, lige præcis når det passer dig. Du kan få fremvist vareprøver, få målt op og få råd og vejledning - alt sammen gratis og uforpligtende.

Bestil gardinbus

Bestil et gratis besøg af gardinbussen ved at udfylde kontaktformularen. Vi kontakter dig snarest muligt!
Kontakt

Gardinbus Hasseris - alt dette får du med

En gardinbus er den helt rigtige løsning for dig, som gerne vil ramme plet første gang, når der skal nye gardiner, persienner, markiser eller anden vigtig indretning ind i hjemmet. Det er nemlig ikke bare en kørende sælger, der kommer hjem til jer med vareprøver, men derimod en erfaren fagperson som kan give gode råd og kyndig vejledning omkring valg af tekstiler, materialer, modeller, farver og alt det andet, som er så vigtigt for, at jeres hjem kommer til at fremstå så flot som muligt.

Det er ikke nogen ubetydelig opgave, hvad enten det er nye gardiner til hele hjemmet eller blot nye persienner i soveværelset, for der er mange ting at tage hensyn til, og her er det, at gardinbussens kompetente fagfolk kommer til uvurderlig hjælp.

Gardinbus-konsulenten tager udgangspunkt i dit hjem og din smag og ved at præsentere materialer, farver og modeller, der vil passe perfekt til din bolig, samt fremvisning af vareprøver og indretningsforslag kommer I sammen helt sikkert frem til det rigtige valg for dit og din families hjem.
Bestil besøg af en gardinhus her

Opmålingen klares også af gardinbus-konsulenten, mens besøget foregår, så du er sikker på, at alt kommer til at passe og hænge snorlige. Det er nemt og hyggeligt, og så er dit hjem nu engang det bedste sted at finde frem til de farver og mønstre, som passer bedst bedst ind i indretningen, og som skal nydes af familie og gæster i mange år.

Til sidst får du et gratis og uforpligtende tilbud på de produkter, I er blevet enige om, og hvis du takker ja, bliver dine gardiner, persienner eller markiser klargjort, og efter nogle få dage bliver de hængt op og monteret af gardinbussens professionelle fagfolk.

Nemt og hyggeligt og uden stress.

 

  • gardinbussen Hasseris
  • gardiner Hasseris
  • gardinmontøren Hasseris
  • lamelgardiner Hasseris
  • gardiner Hasseris pris

Gardiner og persienner

gardinbus aalborg

Gardinbus Hasseris - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvorfor bestille en gardinbus i Hasseris?

Du finder ikke en nemmere og mere bekvem måde at få nye gardiner, persienner, markiser, mørklægning
eller andet end ved at bestille et gratis og uforpligtende besøg af en gardinbus og dennes kørende
indretningskonsulent. I stedet for at skulle ud og turnere i butikker og gætte på, hvilke farver og materialer der egentlig passer hjemme i stuen eller køkkenet, så booker du blot gardinbussen til at komme og besøge dig på det
tidspunkt, som passer dig. Dermed kan du i ro og mag kigge på vareprøverne, som konsulenten har med, og holde dem op lige der, hvor de skal placeres, så du straks kan se, om det fungerer eller ej sammen med din boligs øvrige
indretning.

Du er også fri for selv at måle op og måske komme til at lave en dyr fejl, for det bliver i stedet klaret af
erfarne fagfolk med stor ekspertise på området – og det er stadig gratis og uforpligtende. Du bestemmer
helt selv, om du vil tage imod tilbuddet fra gardinbussens konsulent.

Hvorfor er Gardiner så dyre?

Gardiner har været en fast del af indretningen i store dele af verden i flere århundreder, og de har altid
kunnet fås i mange forskellige prisklasser – fra sækkelærred til fint silkebroderi.

Sådan er det stadig, men du behøver selvfølgelig ikke at vælge sækkelærred for at få råd til nye gardiner.
Alle gardinbusser er udstyret med et stort udvalg af gardiner, persienner, markiser med videre i snart sagt
alle prislejer, så du kan uden tvivl også finde noget, som du godt kan lide, og som du samtidig har råd til.

Samtidig skal du huske på, at ingen opgave er for lille, så der er ingen grund til at tøve med at booke en
gardinbus, der kan komme hjem til dig.

Hvad koster det at få besøg af gardinbussen i Hasseris?

0 kroner! For det er 100% gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen og indretningskonsulenten. Det er kun, hvis du siger ja tak til de produkter, I i fællesskab finder frem til, at det koster penge.

Ellers er det helt gratis.

Hasseris

Wikipedia skriver om Hasseris: Hasseris er en bydel og et kvarter i det sydvestlige Aalborg. Hasseris planområde har et indbyggertal på 11.685 (2016) og planområdet har et areal på 10 km2. Sognet udgjorde indtil kommunalreformen 1970 Hasseris kommune, men blev ved denne tilsluttet Aalborg kommune. Bydelen er i særlig grad karakteriseret ved to bebyggelser: den gamle landsby, kaldet "Hasseris Villaby" mellem Aalborg Centrum og det nyere parcelhuskvarter "Gammel Hasseris" og "Holberg-kvarteret".

I Gl. Hasseris forsøger byplanlæggere at opretholde landsbykarakter, mens Hasseris ønskes udviklet som en haveby/havekvarter med grønne områder og beplantning. Som eksempel herpå kan nævnes Holberg-kvarteret omkring Rotunden. Det største grønne område er Mølleparken, der ligger i det oprindelige Hasseris.

Bydelen råder over enkelte detailhandelsforretninger, servicevirksomheder (advokat-, ejendomsmæglerfirmaer etc.) et bibliotek samt flere dagligvaresupermarkeder i centerområdet Hasseris Bymidte og to folkeskoler (Gammel Hasseris Skole og Stolpedalsskolen). Endvidere ligger Hasseris Gymnasium i bydelens sydlige periferi.

Hasseris sogn har naturligvis sin kirke, over for hvilken biskoppen over Aalborg Stift har sin relativt nybyggede embedsbolig. Kirken er – som adskillige bygninger i Hasseris og Aalborg – tegnet af arkitekt Einar Packness.

Hasseris har siden slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet haft ry for at være velhavernes kvarter. Dette skyldtes, at adskillige af Aalborgs velbeslåede indbyggere byggede sommerbolig uden for byen. Hasseris har den dag i dag stadig ry for at være for de mere velhavende, og det er svært at købe bolig i Hasseris som førstegangskøber.

Den nærliggende cementfabrik har haft indflydelse på kvarterets topografi, idet dens kalkudgravninger resulterede i dannelsen af en dyb sø, kaldet Nordens Kridtgrav.

menuchevron-downcross-circle