Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Gardinbus Vodskov

Bestil gardinbus her
Gardinbus aalborg svenstrup

Nye gardiner i Vodskov

Vores gardinbusser kører i hele Aalborg og Nordjylland. Hvis du bord i Vodskov, så tøv ikke med at kontakte os, så kigger vi forbi dig.

Med et besøg fra gardinbus Vodskov, bliver dit gardinprojekt meget lettere og mere overskueligt. Med et besøg af en gardinbus, får du besøg af en erfaren og kompetent gardinekspert, i dit hjem, når det passer dig. Du får fremvist vareprøver, får målt op og får råd og vejledning - alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Gardinbus-aalborg.dk - Gardinbussen i Vodskov

Det er nemt og uforpligtende at få besøg af en gardinbus i Vodskov med vores gardinbus service. Så vent ikke med at booke et gratis og
uforpligtende besøg, hvor en erfaren konsulent kommer hjem til dig, så I i fællesskab kan optimere din
boligindretning.
Bestil besøg af en gardinhus her

Nye gardiner i Vodskov

Med et besøg fra gardinbus Vodskov bliver projektet med at få nye gardiner utrolig meget lettere og mere overskueligt. Når du bestiller en gardinbus, kommer der en erfaren og kompetent person hjem til dig, lige præcis når det passer dig. Du kan få fremvist vareprøver, få målt op og få råd og vejledning - alt sammen gratis og uforpligtende.

Bestil gardinbus

Bestil et gratis besøg af gardinbussen ved at udfylde kontaktformularen. Vi kontakter dig snarest muligt!
Kontakt

Gardinbus Vodskov - Alt dette får du med

En gardinbus er den helt rigtige løsning for dig, som gerne vil ramme plet første gang, når der skal nye gardiner, persienner, markiser eller anden vigtig indretning ind i hjemmet. Det er nemlig ikke bare en kørende sælger, der kommer hjem til jer med vareprøver, men derimod en erfaren fagperson som kan give gode råd og kyndig vejledning omkring valg af tekstiler, materialer, modeller, farver og alt det andet, som er så vigtigt for, at jeres hjem kommer til at fremstå så flot som muligt.

Det er ikke nogen ubetydelig opgave, hvad enten det er nye gardiner til hele hjemmet eller blot nye persienner i soveværelset, for der er mange ting at tage hensyn til, og her er det, at gardinbussens kompetente fagfolk kommer til uvurderlig hjælp.

Gardinbus-konsulenten tager udgangspunkt i dit hjem og din smag og ved at præsentere materialer, farver og modeller, der vil passe perfekt til din bolig, samt fremvisning af vareprøver og indretningsforslag kommer I sammen helt sikkert frem til det rigtige valg for dit og din families hjem.
Bestil besøg af en gardinhus her

Opmålingen klares også af gardinbus-konsulenten, mens besøget foregår, så du er sikker på, at alt kommer til at passe og hænge snorlige.
Det er nemt og hyggeligt, og så er dit hjem nu engang det bedste sted at finde frem til de farver og mønstre, som passer bedst bedst ind i indretningen, og som skal nydes af familie og gæster i mange år.

Til sidst får du et gratis og uforpligtende tilbud på de produkter, I er blevet enige om, og hvis du takker ja, bliver dine gardiner, persienner eller markiser klargjort, og efter nogle få dage bliver de hængt op og monteret af gardinbussens professionelle fagfolk.

Nemt og hyggeligt og uden stress.

  • gardinbussen Vodskov
  • gardiner Vodskov
  • gardinmontøren Vodskov
  • lamelgardiner Vodskov
  • gardiner Vodskov pris

Gardiner og persienner

gardinbus aalborg

Gardinbus Vodskov - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvorfor bestille en gardinbus i Vodskov?

Du finder ikke en nemmere og mere bekvem måde at få nye gardiner, persienner, markiser, mørklægning
eller andet end ved at bestille et gratis og uforpligtende besøg af en gardinbus og dennes kørende
indretningskonsulent. I stedet for at skulle ud og turnere i butikker og gætte på, hvilke farver og materialer der egentlig passer hjemme i stuen eller køkkenet, så booker du blot gardinbussen til at komme og besøge dig på det
tidspunkt, som passer dig. Dermed kan du i ro og mag kigge på vareprøverne, som konsulenten har med, og holde dem op lige der, hvor de skal placeres, så du straks kan se, om det fungerer eller ej sammen med din boligs øvrige
indretning.

Du er også fri for selv at måle op og måske komme til at lave en dyr fejl, for det bliver i stedet klaret af
erfarne fagfolk med stor ekspertise på området – og det er stadig gratis og uforpligtende. Du bestemmer
helt selv, om du vil tage imod tilbuddet fra gardinbussens konsulent.

Hvad koster det at få besøg af gardinbussen i Vodskov?

0 kroner! For det er 100% gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen og indretningskonsulenten. Det er kun, hvis du siger ja tak til de produkter, I i fællesskab finder frem til, at det koster penge.

Ellers er det helt gratis.

Vodskov

Wikipedia skriver om Vodskov:Vodskov er afledt af "vad" og "skov". Vodskov nævnes første gang i 1406 som "Wodskoug". Navnet udtales Woskov.

Landsbyen
Den gamle landsby lå i den nuværende bydel Gammel Vodskov omkring Vodskov Byvej. Landsbyen var oprindeligt enten en rydningsby fra senmiddelalderen eller en lidt ældre udflytterlandsby. Dengang lå gårdene i en kreds omkring det åbne fællesareal forten, hvor dyrene blev samlet, plejet og malket. Senere blev forten bebygget, og Gammel Vodskov blev til en forteklyngeby, hvor huse og gårde lå klemt, men beskyttet.

Vodskov Mølle
Vodskovs oprindelige mølle blev opført i 1882, men brændte i 1910. En anden mølle blev flyttet dertil fra Flamsted øst for Støvring. Det er en ret lille mølle med et vingefang på kun 16 meter, men den er forsynet med alt inventar til en kornmølle, bl.a. tromlesigte, grynsorterer, rugmelssorterer, havrevalse, grynvifte og forskellige kværne.

Vodskov Mølle blev efter syv års renovering genindviet i 2002 som en fuldt funktionsdygtig museumsmølle. Den ejes af "Den Selvejende Institution Vodskov Mølle".

Vodskov Kro
Vodskov og Omegns Forsamlingsbygning blev indviet torsdag den 29. december 1898. Få år efter blev navnet ændret til Vodskov Samlingshus. Omkring 1908 blev stedet afholdshotel, og først omkring 1950 fik det igen spiritusbevilling. Navnet er ændret flere gange: i 1911 hed stedet Vodskov Gæstgivergård, i 1925 Vodskov Afholdshotel, i 1961 Vodskov Hotel og nu Vodskov Kro. I 1947 begyndte man at vise spillefilm i den store sal bag hovedbygningen, og den oprindelige rejsestald blev ombygget til bl.a. garderobe og toiletter.

Vodskov Kro eksisterer stadig med selskabslokaler og fem værelser.

menuchevron-downcross-circle