Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Gardinbus Hjørring

Bestil gardinbus her
Gardinbus aalborg svenstrup

Nye gardiner i Hjørring

Nye gardiner er en stor beslutning i forhold til boligindretning. Med et besøg fra Gardinbus Hjørring bliver dit gardinprojekt meget nemmere at gennemføre. Når vores gardinbus kigger forbi, får du besøg af vores erfarne og dygtige gardinekspert. Vi måler op i dit hjem, når det passer dig. Du får fremvist vareprøver, får målt op og får råd og vejledning - alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Gardinbus-aalborg.dk - din gardinbus i Hjørring

Det er nemt og uforpligtende at få besøg af en gardinbus i Hjørring med vores gardinbus service. Så vent ikke med at booke et gratis og
uforpligtende besøg, hvor en erfaren konsulent kommer hjem til dig, så I i fællesskab kan optimere din
boligindretning.
Bestil besøg af en gardinhus her

Nye gardiner i Frejlev

Med et besøg fra Gardinbus Hjørring bliver projektet med at få nye gardiner utrolig meget lettere og mere overskueligt. Når du bestiller en gardinbus, kommer der en erfaren og kompetent person hjem til dig, lige præcis når det passer dig. Du kan få fremvist vareprøver, få målt op og få råd og vejledning - alt sammen gratis og uforpligtende.

Bestil gardinbus

Bestil et gratis besøg af gardinbussen ved at udfylde kontaktformularen. Vi kontakter dig snarest muligt!
Kontakt

Alt dette får du med en gardinbus i Hjørring

En gardinbus er den perfekte løsning for dig, der vil ramme plet første gang, når der skal nye gardiner, persienner, markiser eller anden vigtig indretning i hjemmet. Det er ikke bare en kørende sælger, der kommer hjem til dig med vareprøver, men en erfaren fagperson, der kan give gode råd og kyndig vejledning om valg af tekstiler, materialer, modeller og farver. Alt dette er essentielt for, at dit hjem fremstår så flot som muligt.

Det er ikke en ubetydelig opgave, uanset om det drejer sig om nye gardiner til hele hjemmet eller blot nye persienner i soveværelset. Der er mange ting at tage hensyn til, og her kommer gardinbussens kompetente fagfolk til uvurderlig hjælp.

Gardinbus-konsulenten tager udgangspunkt i dit hjem og din smag. Ved at præsentere materialer, farver og modeller, der passer perfekt til din bolig, samt fremvise vareprøver og indretningsforslag, finder I sammen det helt rigtige valg for dit og din families hjem.
Bestil besøg af en gardinhus her

Opmålingen klares også af gardinbus-konsulenten under besøget, så du er sikker på, at alt kommer til at passe og hænge snorlige. Det er nemt og hyggeligt, og dit hjem er det bedste sted at finde frem til de farver og mønstre, der passer bedst til indretningen, og som skal nydes af familie og gæster i mange år.

Til sidst får du et gratis og uforpligtende tilbud på de produkter, I er blevet enige om, og hvis du takker ja, bliver dine gardiner, persienner eller markiser klargjort. Efter nogle få dage bliver de hængt op og monteret af gardinbussens professionelle fagfolk.

Nemt og hyggeligt og uden stress.  • gardinbussen Hjørring
  • gardiner Hjørring
  • gardinmontøren Hjørring
  • lamelgardiner Hjørring
  • gardiner Hjørring pris

Gardiner og persienner

gardinbus aalborg

Gardinbus Hjørring - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvorfor bestille en gardinbus i Hjørring?

Vi kender lokalområdet og ved, hvad der trender. I stedet for at besøge butikker og spekulere over, hvilke farver og materialer der passer bedst hjemme i stuen eller køkkenet, kan du blot booke gardinbussen til at komme på et tidspunkt, der passer dig. Så kan du i ro og mag kigge på vareprøverne, som konsulenten har med, og holde dem op lige der, hvor de skal placeres, så du straks kan se, om de fungerer sammen med din øvrige indretning.

Du slipper også for selv at måle op og risikere at lave en dyr fejl, da dette håndteres af erfarne fagfolk med stor ekspertise. Og det er stadig gratis og uforpligtende. Du bestemmer helt selv, om du vil tage imod tilbuddet fra gardinbussens konsulent.

Hvad koster det at få besøg af gardinbussen i Hjørring?

0 kroner! Det er helt gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen og en indretningskonsulent. Du betaler kun, hvis du beslutter dig for at købe de produkter, I finder frem til sammen. Ellers er det fuldstændig gratis.

Hjørring

Wikipedia skriver om Hjørring: Hjørring er den største by i Vendsyssel med 25.917 indbyggere (2023)[1], beliggende i Sankt Catharinæ-, Sankt Hans Sogn og Sankt Olai Sogn. Den er hovedby i Hjørring Kommune og ligger i Region Nordjylland. Byen har et Seminarium, hospital og domshus og er handelsby for især det vestlige og centrale Vendsyssel, der er et rimeligt tæt befolket område.

Der lå oprindelig gennemskåret af en lille bæk kaldet "Strømmen" der gav navn til Strømgade. Hjørring er speciel som købstad, idet den ikke har en havn som mange andre større byer. I centrum af byen findes Springvandspladsen, hvor ØstergadeStrømgadeSøndergade og Jernbanegade mødes. Strømgade er en gågade der forbinder Springvandspladsen med Sct. Olai Plads. Østergade blev i 2008 gjort til gågade, og her findes bl.a. byens shoppingcenter "Metropol". Jernbanegade der fører til banegården, er Hjørrings gå-i-byen gade, hvor flere restaurationer ligger samlet.

Hjørring ligger ca. 50 km nord for Aalborg, ca. 30 km vest for Frederikshavn, 13 km sydøst for Hirtshals, ca. 20 km nordøst for Løkken, ca. 60 km sydvest for Skagen. Fra byens midte er der veje til de andre større byer: AalborgvejFrederikshavnsvejHirtshalsvejLøkkensvej og Sæbyvej.

menuchevron-downcross-circle