Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Lamelgardiner Aalborg

Bestil gardinbus her

Lamelgardiner er meget alsidige

Ligesom med almindelige gardiner kan man i dag få lamelgardiner i mange forskellige designs, mønstre, farver og tekstiler, så de kan gøres lige så personlige og i stil med dit hjem som andre gardiner.
Lamelgardiner har som udgangspunkt et ganske enkelt betjeningssystem til at åbne og lukke for lamellerne og trække gardinet til side, men på grund af lamelgardinets opbygning egner det sig også rigtig godt til at blive styret af en motor. Det er især en god idé med en motoriseret løsning, hvis det er meget store vinduespartier, eller lamelgardinerne sidder højt oppe, for så er det bare meget nemmere at styre med en fjernbetjening eller knapper installeret på væggen.
Bredden på gardinets lameller kan desuden fås i forskellige bredder – fra 6 til 25 cm – og det har stor betydning for lamelgardinets udtryk i rummet og hvordan lyset kommer ind, hvilket du kan høre meget mere om fra gardinbussens kyndige konsulent.

Gardinbus-aalborg.dk - Lamelgardiner

Lamelgardiner giver et flot lys i de rum, hvor de er sat op, og så giver de dig samtidig rigtig god kontrol over lysindfaldet, fordi de kan drejes efter solens bevægelser i løbet af dagen, så du kan lukke lige præcis den mængde lys ind, som du ønsker.
Har du store vinduespartier i din bolig eller på kontoret, er lamelgardiner oplagte, fordi de er fleksible og nemt kan tilpasses skæve vinkler og buede vinduer. For komfort eller ved svært tilgængelige vinduer kan de styres med kontakter på væggen eller med en fjernbetjening.

Bestil besøg af en gardinhus her

Mørklægning eller transparente lamelgardiner

Lamelgardiner

Selvom lamelgardiner er geniale til at styre og lukke lækkert, blødt lys ind, så er de faktisk også blevet rigtig gode til mørklægning.

Mørklægning

Ønsker du mørklægning af dit soveværelse eller for eksempel et rum, der er plaget af kraftig gadebelysning, kan stoffet til lamelgardinerne fint vælges i et design, der lukker alt lys ude, når du har behov for det, mens de stadig kan åbnes og lukke solen ind, når morgenen gryer.

Transparente lamelgardiner

Har du derimod mere behov for et lamelgardin, der bløder lyset op og skaber stemning i et værelse, så er der også mange stoftyper og vævninger, der bliver betegnet som transparente eller semi-transparente, hvor du i større eller mindre grad kan følge med i livet udenfor vinduerne, mens du stadig er beskyttet mod nysgerrige blikke i dit eget hus.

Lamelgardiner er nemme at vedligeholde

Lamellerne i et lamelgardin hænger som bekendt lodret, og udover, at det giver dem deres særlige og flotte udtryk, så gør det dem også meget modstandsdygtige overfor støv.
Støvet har simpelthen sværere ved at hænge fast, så rengøringen er hurtigt klaret med en støvekost eller en opvredet klud, hvis der er behov for det.
Skulle uheldet alligevel være ude, og en middagsgæst eller et barn spilder noget på lamelgardinet, så gør opbygningen med de enkelte løse lameller, at det er nemt at skifte en enkelt eller nogle få lameller ud, så lamelgardinet igen kan komme til at se ud som nyt.

Lamelgardiner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvor kan man købe lamelgardiner?

Lamelgardiner kan købes i flere boligbutikker og endda nogle byggemarkeder, men udvalget er gerne meget begrænset, og der er heller ikke mulighed for skræddersyede løsninger til lige præcis dine vinduer.

Hvis du i stedet bestiller et besøg af gardinbussen, vil du få præsenteret et mange gange større udvalg af lamelgardiner og samtidig få adgang til eksperthjælp og råd og vejledning til dit valg af nye gardiner.

Hvad koster lamelgardiner?

Antallet af gardiner spiller naturligvis en væsentlig rolle for den samlede pris på dine lamelgardiner, og det samme gør valget af stoffet og vævningen. Der findes både temmelig dyre, eksklusive lamelgardiner og langt mere billige vævninger, der ikke kræver en omlægning af dine lån, men som stadig ser flotte ud.

Vælger du at kunne styre dine lamelgardiner med en fjernbetjent automatisering, koster det naturligvis også ekstra.

Hvordan forkorter man lamelgardiner?

Det er en ret kompliceret opgave at forkorte lamelgardiner. Det skyldes, at der i bunden af hver lamel sidder nogle bundvægte, som holder lamellerne lige, og disse bundvægte er igen forbundet af en bundkæde. Derfor anbefaler vi altid at lade os som professionelle fagfolk stå for at forkorte dine lamelgardiner, så de kommer til at hænge fuldstændig snorlige.

Hvordan måler man op til lamelgardiner?

Har du almindelige firkantede vinduespartier i din bolig, er det ikke det store problem at måle op til nye lamelgardiner. Har du derimod skæve vinduesrammer, anderledes udformede eller buede vinduer, så er det en noget mere kompliceret opgave, og så anbefaler vi at lade gardinbussens erfarne konsulent stå for opmålingen til dine nye lamelgardiner – det er gratis.

Kan man vaske lamelgardiner?

Lamelgardiner er faktisk en af de letteste gardintyper at holde rene, fordi stoffet hænger lodret, så støvet ikke har så let ved at blive hængende.

Almindelig regelmæssig vedligehold kan forlænge levetiden på dine lamelgardiner, og den består ganske simpelt af afstøvning med en støvekost og ellers aftørring af lamellerne med en hårdt opvredet klud.

Der findes lamelgardiner, som kan vaskes i vaskemaskinen, men det er et fåtal, så det skal du lige afklare med gardinbussens konsulent.

Hvordan hænger man lamelgardiner op?

Lamelgardiner kan umiddelbart se komplicerede ud, men de er faktisk ikke så svære at hænge op, hvis det blot drejer sig om et normalt lamelgardin i et almindeligt firkantet vindue.

Hvis der er anderledes vinduesformer, skrå vinkler eller buede vinduer samt motoriserede  lamelgardiner, anbefaler vi, at du får et godt tilbud på monteringen, så du kan være sikker på, at alt kommer til at hænge som det skal.

menuchevron-downcross-circle