Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90
Gardinbus aalborg svenstrup

Nye gardiner i Gug

Med et besøg af vores gardinbus, får du besøg af en erfaren og kompetent gardinekspert, i dit hjem, når det passer dig. Du får fremvist vareprøver, får målt op og får råd og vejledning - alt sammen helt gratis og uforpligtende. Med et besøg fra gardinbus Gug, bliver dit gardinprojekt meget lettere og mere overskueligt.

Gardinbus-aalborg.dk - gardinbussen i Gug

Det er gratus og nemt at få besøg af en gardinbus i Gug med vores gardinbus service. Så tøv ikke med at booke et gratis og
uforpligtende besøg, hvor en erfaren konsulent kommer hjem til dig, så I i fællesskab kan optimere din
boligindretning.
Bestil besøg af en gardinhus her

Nye gardiner i Gug

Med et besøg fra gardinbus Gug bliver projektet med at få nye gardiner utrolig meget lettere og mere overskueligt. Når du bestiller en gardinbus, kommer der en erfaren og kompetent person hjem til dig, lige præcis når det passer dig. Du kan få fremvist vareprøver, få målt op og få råd og vejledning - alt sammen gratis og uforpligtende.

Bestil gardinbus

Bestil et gratis besøg af gardinbussen ved at udfylde kontaktformularen. Vi kontakter dig snarest muligt!
Kontakt

Gardinbus Gug - alt dette får du med

Bestiller du et besøg af gardinbussen, vil vores erfarne gardin-konsulent guide dig rundt i gardinernes store univers.  I vil i tæt samarbejde udvælge de bedste designs, stoffer og farver til lige præcis dit hjem og ud fra din personlige smag. Det hele vil foregå i hyggelige og rolige rammer hjemme hos dig.

At have muligheden for at kunne se på stoffer og farver hjemme hos sig selv, hvor gardinerne i sidste ende skal pryde vægge og vinduespartier, er en kæmpe fordel for dig, for det er meget nemmere at beslutte, om din boligs forskellige værelser vil være bedst tjent med korte eller lange gardiner – eller måske ligefrem ekstra lange gardiner, der går fra gulv til loft, og som gør rummet større – og hvilke monteringsmuligheder der passer bedst til din øvrige boligindretning.
Bestil besøg af en gardinhus her

Opmålingen klares også af gardinbus-konsulenten, mens besøget foregår, så du er sikker på, at alt kommer til at passe og hænge snorlige. Det er nemt og hyggeligt, og så er dit hjem nu engang det bedste sted at finde frem til de farver og mønstre, som passer bedst bedst ind i indretningen, og som skal nydes af familie og gæster i mange år.

Til sidst får du et gratis og uforpligtende tilbud på de produkter, I er blevet enige om, og hvis du takker ja, bliver dine gardiner, persienner eller markiser klargjort, og efter nogle få dage bliver de hængt op og monteret af gardinbussens professionelle fagfolk.

Nemt og hyggeligt og uden stress.

  • gardinbussen Gug
  • gardiner Gug
  • gardinmontøren Gug
  • lamelgardiner Gug
  • gardiner Gug pris

Gardiner og persienner

gardinbus aalborg

Gardinbus Gug - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvorfor vælge gardiner, persienner eller markiser?

Det er ikke altid nemt at vide, hvilken løsning der egentlig er den bedste til dit hjem, for ofte kender vi jo ikke alle de muligheder, der er på markedet. Det er her, du kan drage fordel af gardinbussens kompetente fagfolk, som ved alt om, hvad der er det bedste og mest optimale til alle rummene i dit hjem og udenfor, og i kraft af deres job og professionalisme er de også hele tiden opdateret på de nyeste modetrends i boligindretningen.

Du får altså – gratis og uforpligtende – en ekspert hjem til dig, som hjælper dig med at opfylde dine
boligdrømme.

Hvorfor er Gardiner så dyre?

Gardiner har været en fast del af indretningen i store dele af verden i flere århundreder, og de har altid
kunnet fås i mange forskellige prisklasser – fra sækkelærred til fint silkebroderi.

Sådan er det stadig, men du behøver selvfølgelig ikke at vælge sækkelærred for at få råd til nye gardiner.
Alle gardinbusser er udstyret med et stort udvalg af gardiner, persienner, markiser med videre i snart sagt
alle prislejer, så du kan uden tvivl også finde noget, som du godt kan lide, og som du samtidig har råd til.

Samtidig skal du huske på, at ingen opgave er for lille, så der er ingen grund til at tøve med at booke en
gardinbus, der kan komme hjem til dig.

Hvad koster det at få besøg af gardinbussen i Gug?

0 kroner! For det er 100% gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen og indretningskonsulenten. Det er kun, hvis du siger ja tak til de produkter, I i fællesskab finder frem til, at det koster penge.

Ellers er det helt gratis.

Gug

Wikipedia skriver om Gug: Gug er en bydel i det sydlige Aalborg, beliggende 4 km syd for Aalborg Centrum. Der er 13.092 indbyggere i Gug (2009). I den nordlige del af Gug ligger Grønlandskvarteret, mens den sydlige og sydøstlige del udgøres af Gug Øst.

I Gug ligger skolerne Seminarieskolen, Byplanvejens Skole, Filipskolen og Gug Skole samt sportsklubberne Gug Boldklub og B52.

Rapperne Niarn og Jonny Hefty, fodboldspilleren Kasper Kusk, DJ’en Soulshock, stand-up-komikeren Geo og politikeren Pernille Skipper er opvokset i Gug. Fodboldspilleren Lotta Ericson kommer også fra Gug.

menuchevron-downcross-circle