Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Persienner Aalborg

Bestil gardinbus her

Persienner Aalborg

Persienner er en populær og dekorativ solafskærmning i mange hjem, og det er der flere gode grunde til. Persienner er både praktiske og dekorative med deres klassiske vandrette lameller, der kan drejes, så lysindfaldet reguleres og blødes op med et varmt og blødt lys til følge.
Den mest klassiske og oftest benyttede persienne er med hvide lameller, men udvalget i dag er meget større, så der er ingen grund til at lade sig begrænse. Der er masser af farver at vælge mellem, og materialet kan også både være aluminium, PVC og naturligt træ i flere nuancer, hvis du ønsker et mere organisk udtryk.

Gardinbus-aalborg.dk - Persienner

Persienner passer godt ind i det moderne hjem, og du får et væld af muligheder, hvis du tager imod vores tilbud om et besøg af gardinbussen.
Bestil besøg af en gardinhus her

Fuldend din boligindretning med persienner

Stort udvalg

Bestil er besøg af en gardinbus. Her vil du blive præsenteret for et stort farveudvalg, matte og blanke lameller, forskellige mønstre og sågar tofarvede persienner, så du kan højst sandsynligt også finde en model, der passer til din smag.

Store vinduespartier

Bor du i en nyere bolig med store vinduespartier, er persienner også et godt valg, fordi de i sig selv har et moderne look, og så kan de tilpasses store vinduer, hvor de både er praktiske og meget effektive i forhold til at blokere for solens stråler og nysgerrige blikke.

Semi-transparent

Alle persienner kan – med ganske få undtagelser - drejes 180 grader, så det er dig, som bestemmer, hvor meget eller hvor lidt lys, der kommer ind.
Semi-transparente persienner er også blevet en meget populær løsning, da de giver god solafskærmning med et opblødt lys uden at skærme dig helt af for omverdenen.
Ønsker du persienner til mørklægning af et soveværelse, er det naturligvis også en mulighed.

Moderne og bæredygtige persienner

I dag er persienner meget mere end den klassiske hvide model, for producenterne har været gode til at følge med tiden og opdatere persiennen til et interessant og tillokkende valg i den moderne boligindretning.
Udover et stort materiale- og farveudvalg kan du også vælge mellem brede og smalle lameller, som har hver deres unikke indflydelse på rummet, og så skal du tage stilling til, om du vil have persienner med klassisk snoretræk eller med den nye løsning med greb.
Skæve vinduer er heller ikke problem, hvis du gerne vil have persienner, for det er muligt at tilpasse persienner til vinduespartier i anderledes former. Det er naturligvis ikke muligt alle steder, men persienner er faktisk overraskende fleksible.

Bestil et møde med gardinbussen allerede i dag

Det er også muligt at få bæredygtige persienner, der er lavet af genanvendte materialer, hvilket belaster miljøet mindst muligt og er godt for samvittigheden. De to sidstnævnte punkter gælder også for persienner i træ, da de er produceret fra bæredygtig forstproduktion og i sig selv jo er med til at opbevare CO2 til gavn for os alle.
Valget af persienner er altså ikke bare en beslutning om træ eller alu og lameller i hvid eller sølv – persiennemarkedet har meget mere at byde på, og det vil vi rigtig gerne komme og fortælle dig om, hvis du har fået lyst til at få et hyggeligt og uformelt møde med gardinbussens flinke konsulent.

Persienner er nemme at vedligeholde

Bestiller du persienner hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Vi kan dog ikke garantere mod støv og snavs, men bruger du en helt almindelig langhåret støvekost, er det ganske nemt at holde dine persienner rene og pæne.
Skulle uheldet være ude, og der kommer pletter af den ene eller anden slags på lamellerne, kan de godt tåle en opvredet klud med lidt rengøringsmiddel på.
Hvis du foretrækker det, eller det er blevet nødvendigt, kan vi også godt stå for en rengøring af persiennerne, så du slipper for besværet og bare kan nyde det færdige resultat, når persiennerne igen fremstår som nye.

Persienner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvad er persienner lavet af?

I dag er de fleste persienner lavet af aluminium, men der findes også persienner af plastiktyper som polyester og PVC, og så er der persienner i naturmaterialet træ.

Hvordan hænger man persienner op?

Hvis du har helt normale firkantede vinduer, er det sjældent det store problem at hænge persienner op. Det er dog vigtigt, at du kan sætte den øverste skinne eller kassette godt fast i vinduesrammen eller væggen, for man hiver jo ofte i en kæde eller en snor for at få persiennen op, og det træk skal det kunne holde til.

Hvordan afkortes persienner?

Først og fremmest skal du sikre dig, at det ikke er en model med snore igennem siderne af lamellerne, for så kan det ikke rigtigt lade sig gøre. Dernæst skal du tjekke, om det er muligt at afkorte topskinnen også, for det er afgørende for, om projektet overhovedet kan lykkes. Når det er klaret, er det faktisk blot at bruge en speciel lamelsaks eller en god almindelig saks, og så klippe lamellerne til i den ønskede bredde. Du kan spare tid ved at bruge den første afklippede stump som skabelon på resten af lamellerne, men husk at være omhyggelig for at få det pænest mulige resultat.

Bestil et besøg fra gardinbussen

Du er meget velkommen til at booke en gardinbus og få præsenteret alle de tilgængelige muligheder, der vil passe til din bolig. Gardinbussens erfarne fagfolk vil meget gerne guide dig på vej, måle dine vinduer op og til slut komme med et helt gratis og uforpligtende tilbud på specielt tilpassede plisségardiner på mål, som du efterfølgende kan tænke over i ro og mag uden pres fra en sælger

Bestil besøg af en gardinhus her
menuchevron-downcross-circle