Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Plisségardiner Aalborg

Bestil gardinbus her

Plisségardiner Aalborg

Plisségardiner er et klassisk og flot gardin til dit hjem, som i kraft af gardinstoffets folder giver et virkelig smukt lys, når solen eller gadelampen sender sine stråler igennem dem.
Ligesom med de andre gardintyper, som du kan blive præsenteret for ved at få besøg af en gardinbus, så fås plisségardiner også i et stort og bredt sortiment af materialer, vævninger, mønstre og farver, og du kan derfor nemt finde et design, som vil gøre dit hjem endnu smukkere og endnu mere praktisk.

Gardinbus-aalborg.dk - Plisségardiner

Plisségardinet kan sættes op og være helt stationært i for ekempel et vindue over en dør eller højt i en entré og dermed ændre rummets stemning til en hyggeligere atmosfære.
Bestil besøg af en gardinhus her

Plisségardiner er ekstremt fleksible og praktiske

Fleksibelt

Plisségardiner er ekstremt fleksible, fordi de kan tilpasses alle former for vinduer, hvad enten vinduerne er runde, ovale, femkantede eller vinklede på en anderledes måde.
Fleksibiliteten ved plisségardinerne går igen, når det kommer til deres betjening, for her kan du vælge mellem flere smarte mekaniske opbygninger.

Med snoretræk

Den klassiske betjening foretages med et snoretræk, der styrer plisségardinets længde, og her er der kommet modeller på markedet, som holder snoren i samme længde hele tiden, så du ikke får et langt snoretræk, der ligger og flyder på gulvet.

Uden snoretræk

Der er også kommet nye innovative plisségardiner uden snoretræk, hvor den enkle løsning er, at du blot tager fat i bunden af gardinet og kører det op eller ned til den ønskede længde, og så er der den ekstra fleksible model, hvor du kan køre både top og bund på gardinet op eller ned og på den måde fuldstændig styre, hvordan lyset kommer ind i rummet – det er smart.

Vælg selv farve, materialer og mængden af lysindfald

Udvalget af farver, mønstre og materialer til plisségardiner er virkelig stort, hvilket du vil opleve, når gardinbussen kommer hjem til dig med masser af vareprøver og designforslag – vi lover, at det bliver sjovt.
Du får mulighed for at vælge mellem sarte og lette materialer, der spreder det bløde og varme lys i hele rummet, eller du kan vælge stærkere farver og mønstre, der ændrer værelsets stemning fuldstændigt. Du har naturligvis også mulighed for at vælge plisségardiner i mørklægningsstof, der lukker alt lys ude, når du gerne vil have det mørkt i sove- eller børneværelset.
I bund og top på de såkaldte up and down plisségardiner sidder der en liste, og den kan både være i flot naturtræ, metal eller plastik – det bestemmer du. Det samme gælder de lister i siden af vinduet, som hjælper med til at holde plisségardiners up and down bevægelser på plads, så hele gardinet kan opbygges til at passe perfekt sammen med din boligs øvrige materialer

Plisségardiner er blevet bæredygtige og varmeisolerende

Plisségardiner kan også være bæredygtige og hjælpe på dit og din families CO2 aftryk.
Der er begyndt at komme plisségardinstof på markedet fra forskellige producenter, der er lavet af genbrugsmateriale, hvilket man naturligvis ikke kan se på dem, og de er mindst lige så flotte som de almindelige gardiner, men de er til gængæld bedre for miljøet.
Isolerende plisségardiner i dobbeltvævet stof er ligeledes en nyere opfindelse, der kan hjælpe dig med at holde varmeregningen nede, fordi disse gardiner kan fungere som en effektiv barriere mod vinterens kulde.
Så tøv ikke med at booke et uforpligtende besøg af gardinbussen, hvis medfølgende konsulent vil gøre alt for at finde de helt rigtige designs til dig, når du skal have plisségardiner på mål.

Plisségardiner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvad koster plisségardiner?

Der er en del forhold, der spiller ind for den samlede pris for plisségardiner. Antal gardiner, materiale og hvilke modeller du vælger til dine vinduer er alt sammen med til at bestemme den samlede pris, men gardinbussens konsulent vil meget gerne hjælpe dig med at holde det budget, du har til plisségardiner.

Hvordan vasker man plisségardiner?

Plisségardiner kan let rengøres med en hårdt opvredet klud, og jævnlig rengøring er faktisk med til at forlænge levetiden på dine gardiner. Er plisségardinerne blevet meget beskidte, kan du godt sende dem ind til en grundig rensning til en fornuftig pris.

Hvordan hænger man plisségardiner op?

Har du teknisk snilde og værktøjet i orden, kan du godt selv sætte dine plisségardiner op, da det typisk drejer sig om at sætte 1, 2 eller 3 lister og/eller kassetter op. Alt skal naturligvis sidde lige og passe sammen, men hvis det ikke skræmmer dig, kan du sikkert godt selv klare opgaven.

Føler du dig ikke rustet til selv at klare monteringen, vil den være en del af det tilbud, som du får af gardinbussens konsulent, og prisen vil afhænge af, hvor mange plisségardiner du skal have sat op, og om de skal op i svært tilgængelige vinduer.

Bestil et besøg fra gardinbussen

Du er meget velkommen til at booke en gardinbus og få præsenteret alle de tilgængelige muligheder, der vil passe til din bolig. Gardinbussens erfarne fagfolk vil meget gerne guide dig på vej, måle dine vinduer op og til slut komme med et helt gratis og uforpligtende tilbud på specielt tilpassede plisségardiner på mål, som du efterfølgende kan tænke over i ro og mag uden pres fra en sælger

Bestil besøg af en gardinhus her
menuchevron-downcross-circle