Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Gardinbus Vejgaard

Bestil gardinbus her
Gardinbus aalborg svenstrup

Nye gardiner i Vejgaard

Vejgaard ligger ikke langt fra Aalborgs centrum. Men det ved du naturligvis godt, hvis du bor i denne dejlige bydel. 

Med et besøg fra gardinbus Vejgaard, bliver dit gardinprojekt meget lettere og mere overskueligt. Med et besøg af en gardinbus, får du besøg af en erfaren og kompetent gardinekspert, i dit hjem, når det passer dig. Du får fremvist vareprøver, får målt op og får råd og vejledning - alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Gardinbus-aalborg.dk - Gardinbussen i Vejgaard

Det er nemt og uforpligtende at få besøg af en gardinbus i Vejgaard med vores gardinbus service. Så vent ikke med at booke et gratis og
uforpligtende besøg, hvor en erfaren konsulent kommer hjem til dig, så I i fællesskab kan optimere din
boligindretning.
Bestil besøg af en gardinhus her

Nye gardiner i Vejgaard

Med et besøg fra gardinbus Vejgaard bliver projektet med at få nye gardiner utrolig meget lettere og mere overskueligt. Når du bestiller en gardinbus, kommer der en erfaren og kompetent person hjem til dig, lige præcis når det passer dig. Du kan få fremvist vareprøver, få målt op og få råd og vejledning - alt sammen gratis og uforpligtende.

Bestil gardinbus

Bestil et gratis besøg af gardinbussen ved at udfylde kontaktformularen. Vi kontakter dig snarest muligt!
Kontakt

Gardinbus Vejgaard - Alt dette får du med

En gardinbus er den helt rigtige løsning for dig, som gerne vil ramme plet første gang, når der skal nye gardiner, persienner, markiser eller anden vigtig indretning ind i hjemmet. Det er nemlig ikke bare en kørende sælger, der kommer hjem til jer med vareprøver, men derimod en erfaren fagperson som kan give gode råd og kyndig vejledning omkring valg af tekstiler, materialer, modeller, farver og alt det andet, som er så vigtigt for, at jeres hjem kommer til at fremstå så flot som muligt.

Det er ikke nogen ubetydelig opgave, hvad enten det er nye gardiner til hele hjemmet eller blot nye persienner i soveværelset, for der er mange ting at tage hensyn til, og her er det, at gardinbussens kompetente fagfolk kommer til uvurderlig hjælp.

Gardinbus-konsulenten tager udgangspunkt i dit hjem og din smag og ved at præsentere materialer, farver og modeller, der vil passe perfekt til din bolig, samt fremvisning af vareprøver og indretningsforslag kommer I sammen helt sikkert frem til det rigtige valg for dit og din families hjem.
Bestil besøg af en gardinhus her

Opmålingen klares også af gardinbus-konsulenten, mens besøget foregår, så du er sikker på, at alt kommer til at passe og hænge snorlige.
Det er nemt og hyggeligt, og så er dit hjem nu engang det bedste sted at finde frem til de farver og mønstre, som passer bedst bedst ind i indretningen, og som skal nydes af familie og gæster i mange år.

Til sidst får du et gratis og uforpligtende tilbud på de produkter, I er blevet enige om, og hvis du takker ja, bliver dine gardiner, persienner eller markiser klargjort, og efter nogle få dage bliver de hængt op og monteret af gardinbussens professionelle fagfolk.

Nemt og hyggeligt og uden stress.

  • gardinbussen Vejgaard
  • gardiner Vejgaard
  • gardinmontøren Vejgaard
  • lamelgardiner Vejgaard
  • gardiner Vejgaard pris

Gardiner og persienner

gardinbus aalborg

Gardinbus Vejgaard - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvorfor bestille en gardinbus i Vejgaard?

Du finder ikke en nemmere og mere bekvem måde at få nye gardiner, persienner, markiser, mørklægning
eller andet end ved at bestille et gratis og uforpligtende besøg af en gardinbus og dennes kørende
indretningskonsulent. I stedet for at skulle ud og turnere i butikker og gætte på, hvilke farver og materialer der egentlig passer hjemme i stuen eller køkkenet, så booker du blot gardinbussen til at komme og besøge dig på det
tidspunkt, som passer dig. Dermed kan du i ro og mag kigge på vareprøverne, som konsulenten har med, og holde dem op lige der, hvor de skal placeres, så du straks kan se, om det fungerer eller ej sammen med din boligs øvrige
indretning.

Du er også fri for selv at måle op og måske komme til at lave en dyr fejl, for det bliver i stedet klaret af
erfarne fagfolk med stor ekspertise på området – og det er stadig gratis og uforpligtende. Du bestemmer
helt selv, om du vil tage imod tilbuddet fra gardinbussens konsulent.

Hvad koster det at få besøg af gardinbussen i Vejgaard?

0 kroner! For det er 100% gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen og indretningskonsulenten. Det er kun, hvis du siger ja tak til de produkter, I i fællesskab finder frem til, at det koster penge.

Ellers er det helt gratis.

Vejgaard

Wikipedia skriver om Vejgaard: Vejgaard er en bydel i Aalborg. Bydelen ligger ca. tre kilometer sydøst for Aalborg Centrum. Arealet er 6 km² og der bor 14.160 (2014) indbyggere. Gennem Vejgaard passerer buslinjerne mellem Aalborg Centrum og Aalborg Universitet. Bydelen bebos af mange studerende. Vejgaard Bibliotek er det største af kommunens lokalbiblioteker. Vejgaard Boldspilklub (VB) er bydelens fodboldklub.

Vejgaard var oprindeligt en selvstændig bebyggelse, som med tiden er vokset sammen med Aalborg. Vejgaard lå i Nørre Tranders Sogn sydøst for Aalborg, hvor udfaldsvejen mod øst efter først at have grenet sig mod sydøst grenede sig mod øst-syd-øst og syd-syd-øst. Her udviklede der sig en forstadsbebyggelse allerede omkring midten af 1800-tallet øst for teglværket. I bebyggelsen fandtes den gang blandt andet en smedie, et rebslagerhus og et væverhus. Bebyggelsen hed den gang Vejgaard Huse.

Aalborgs voldsomme forstadsudvikling bevirkede, at området allerede inden århundredeskiftet udviklede sig til en fuldt udviklet arbejderforstad helt sammenbygget med købstaden. Pr 1. marts 1899 havde forstaden 1.930 indbyggere og en egen skole. Forstadens fortsatte hastige befolkningsvækst illustreres med følgende tal: i 1901 havde Vejgaarden (med Sølyst) 2.139 indbyggere, i 1906 2.658 indbyggere, i 1911 3.540 indbyggere, i 1916 4.168 indbyggere, i 1921 4.385 indbyggere, i 1925 6.105 indbyggere, i 1930 7.913 indbyggere, i 1935 9.013 indbyggere, i 1940 9.421 indbyggere og i 1945 10.052 indbyggere. Pr 1. april 1950 blev Nørre Tranders kommune indlemmet i Aalborg by.

menuchevron-downcross-circle