Cookiemærke
TLF: 70 84 81 90

Gardiner Aalborg

Bestil gardinbus her

Gardiner Aalborg

Gardiner kan nemt betegnes som den evige klassiker i boligindretningen, for de er både gode stemningsskabere i rummet, sørger for en behagelig akustik og så opfylder gardiner på fornemste vis den vigtige opgave med at skærme for solens stråler og gadebelysningen.
Her hos gardinbus-aalborg.dk er vi derfor også altid glade for at hylde gardiner og deres nærmest uendelige brugs- og indretningsmuligheder. Udvalget af stoffer, farver og design er stort og mangfoldigt, og det samme er ophængningsmulighederne og den måde et sæt flotte gardiner kan skabe et rum og sætte stemningen.

Gardinbus-aalborg.dk - Gardiner

med et besøg af gardinbussen, vil i kunne kigge på gardinløsninger, der kan forbedre akustikken eller have en isolerende effekt, der også kan hjælpe med at holde varmeregningen nede
Bestil besøg af en gardinhus her

Lad gardinbussens konsulent guide dig til dine nye gardiner

Få besøg af en gardinbus

Tager du imod et gratis og uforpligtende besøg fra gardinbussen, vil du sammen med den erfarne gardin-konsulent blive guidet rundt i gardinernes store univers, hvor I i samarbejde vil kunne udvælge de bedste designs, stoffer og farver til lige præcis dit hjem og ud fra din personlige smag – og det hele vil foregå i hyggelige og rolige rammer hjemme hos dig.

Farver og stof

At kunne se på stoffer og farver hjemme hos sig selv, hvor gardinerne i sidste ende skal pryde vægge og vinduespartier, er en kæmpe fordel for dig, for det er meget nemmere at beslutte, om din boligs forskellige værelser vil være bedst tjent med korte eller lange gardiner – eller måske ligefrem ekstra lange gardiner, der går fra gulv til loft, og som gør rummet større – og hvilke monteringsmuligheder der passer bedst til din øvrige boligindretning.

Nye gardiner

Og vigtigst af alt vil du få præsenteret de bedst egnede stoffer og vævninger til dine vinduer, alt efter om disse er nord-, syd-, øst- eller vestvendte. Retningen er vigtig at have med i overvejelserne, når der skal besluttes, hvor meget eller hvor lidt lys dine nye gardiner skal kunne skærme for eller lade komme ind i værelset.

Stofgardiner er en verden af muligheder

Uanset om du er til velour gardiner, økologisk bomuld, polyester eller måske de nye bæredygtige materialer af genanvendt bomuld eller polyester, så står vi klar til at præsentere dig for og vejlede dig om de forskellige materialers fordele og ulemper.
Designet af dine nye gardiner er naturligvis også vigtigt, og her kan gardinbussens konsulent både vise dig de klassiske udformninger og de mere moderne tiltag som gardiner i flere lag, hvor du har et tyndt gardin foran et tykkere gardin, der tilsammen giver fuld kontrol over lysindfaldet i rummet.
Ved at få målt op af en professionel er du endvidere sikret, at dine kommende gardiner på mål passer perfekt, hvad enten du selv ønsker at sætte dem op, eller du lader os gøre det for dig.
Gardinbussens mål er altid at opfylde dine ønsker og behov omkring dine nye gardiner, så alle værelser i dit hjem vil fremstå som den bedst mulige udgave af sig selv, og din bolig bliver din families velfortjente oase.

Book et besøg af gardinbussen

Alle disse mange spørgsmål vil du få svar på fra gardinbussens erfarne fagfolk, og til slut vil du få et gratis og helt uforpligtende tilbud på designet, tilretningen og opsætningen af dine nye flotte gardiner.

Gardiner - spørgsmål og svar

Her hos gardinbus-aalborg.dk vil vi gerne give dig ro i sindet og svare på nogle af de spørgsmål, som vi
oftest bliver stillet af vores kunder.

Hvor lange bør gardiner være?

Som udgangspunkt skal længden på dine nye gardiner være afstemt længden på dine vinduer, så du kan skærme af for udefrakommende lys og nysgerrige blikke. Du kan dog også få ekstra lange gardiner, der går fra loft til gulv, som giver et helt andet udtryk i rummet og ofte får værelset til at føles større.

Er gardiner moderne?

Gardiner har eksisteret i hundreder af år, og deres popularitet er gået op og ned mange gange gennem årene. Lige nu er gardiner igen kommet på mode og bliver mere og mere populære efter nogle år, hvor andre løsninger har domineret, men gardiner  - med deres nærmest uendelige muligheder – har aldrig været mere moderne, end de er lige nu.

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Er du på udkig efter nye gardiner, står du overfor et sandt overflødighedshorn af valgmuligheder, så det kan måske være lidt overvældende, hvis du ikke fra start har en klar idé om, hvad du ønsker. Derfor er det også oplagt at arrangere et besøg af gardinbussen, så du kan få præsenteret et overblik over, hvilke designs, stoffer, modeller og farver der er at vælge mellem, og hvilke løsninger der vil passe bedst ind i din boligindretning.

Kan man købe færdigsyede gardiner?

Ja, det er absolut muligt at købe færdigsyede gardiner og bruge dem i dit hjem, men enten skal du være heldig, at de præfabrikerede gardiner passer perfekt til dine vinduer, eller også skal du selv kunne tilpasse dem, for der er sjældent så mange forskellige bredder- og længde-kombinationer at vælge mellem blandt de færdigsyede gardiner. Tager du i stedet imod et gratis og uforpligtende besøg fra gardinbussen, får du mange flere muligheder, og du kan få gardiner, der er som skræddersyet til dit hjem.

Bestil et besøg fra gardinbussen

Du er meget velkommen til at booke en gardinbus og få præsenteret alle de tilgængelige muligheder, der vil passe til din bolig. Gardinbussens erfarne fagfolk vil meget gerne guide dig på vej, måle dine vinduer op og til slut komme med et helt gratis og uforpligtende tilbud på specielt tilpassede plisségardiner på mål, som du efterfølgende kan tænke over i ro og mag uden pres fra en sælger

Bestil besøg af en gardinhus her
menuchevron-downcross-circle